tiistai 16. marraskuuta 2010

SORTUMINEN

Oksettaa ja vihaan itseäni… Sunnuntaisella käynnillään anoppi toi lapsille tarkoitetun Fazerin suklaalevyn ja jouduin piilottamaan sen kaappiin… ja arvaatte varmaan miten sen kanssa sitten kävi L. Olen suunnattoman pettynyt itseeni. Luulin jo päässeeni yli moisista mieliteoista, mutta levy on kummitellut päässäni siitä asti ja nyt, kun sain lapset unille, en enää voinut vastustaa kiusausta. Puolet on syöty ja toinen puoli jäi kummittelemaan vielä, raskinko heittää sen roskiin vai mitä teen sille?

Tämän päivän kalorit ylittyivät sitten huimasti. Ilman suklaata olisin jäänyt alle 1400 kalorin ja siihen pieni urheiluhetki päälle, olisin ollut voiton puolella. Tekisi oikeasti mieli mennä oksentamaan kaikki ällö pois. Otin toki päälle heti Liposinoleita kolme kappaletta, jospa ne oikeasti toimisivat ja estäisivät edes osaa rasvasta imeytymästä. Muuten en kyllä ole omasta mielestäni huomannut tableteilla mitään vaikutusta, vaikka olenkin muistanut syödä niitä säännöllisesti. En usko ostavani niitä lisää niiden loputtua, kyllä se laihtuminen lähtee omasta itsestään eikä purkista.

Ensin ajattelin pitää tämän sortumisen omana tietonani, te pidätte minua varmaan selkärangattomana luuserina... Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että siinä vaiheessa, kun jätän tunnustamatta pahat tekoni, tämä blogi menettää merkityksensä. Joten nyt olen nöyryyttänyt itseäni paljastamalla kaikille, että en hallitse itseäni, ehkä tämä ajatus estää minua ensi kerralla tekemästä näin. Mutta vaikka sorruinkin ja olo on mitä järkyttävin (ei minulle ennen tullut tuon vertaisesta paha olo, joten kai tämäkin on parannusta), niin en aio möyriä itseinhossani kuin tämän illan. Aiemman sortumiseni myötä eräs ystäväni kommentoi, että tähän päivään et voi vaikuttaa mutta huomiseen voit, joten nyt tähtään huomiseen ja syön pelkästään kasviksia ja Lämmin Kuppi-keittoja ja puuron. Otankin saman tien esiin huomisen annokset ja pistän ne näytille, että näen, miten paljon voin syödä. Minun on pystyttävä siihen! Luon silmieni eteen kuvan Eiffel-tornista ja itsestäni uudessa kaunissaa mekossa. Minä pystyn siihen!

Ps. Älkää kuitenkaan kukaan enää ikinä tuoko tänne suklaata, olkaa niin kilttejä!

3 kommenttia:

 1. Muista ilmoittaa sukulaisille yms projektistasi, etteivät tuo herkkuja, vaan jotain terveellistä naposteltavaa. Mä tuon ens kerralla nutrilettin sellasen myslipatukan, mikä on kans ihan hyvää mut ei yhtään suklaata :) Duunissa tuli korvattua kahvin välipala niillä.

  VastaaPoista
 2. Tuo onkin pahin kun joku tuo suklaata. Sitä on vaikea vastustaa. Hienosti olet pärjännyt ja saanut kilojakin tippumaan! Tsemppiä vaan hirveästi tähän viikkoon ja iloitse onnistumisista, älä lannistu sortumisesta! Kun saat ne farkut kaapista jälleen päälle, voit hyvällä mielellä mennä ostamaan uudet. Oletko syönyt riittävän monipuolisesti? Oletko harkinnut vitamiineja ja hyviä rasvahappoja? Pysyvät ne hiuksetkin kunnossa ja kiiltävinä ;) Älä anna periksi vaan käytä sitä suomalaista sisua!
  - Mari

  VastaaPoista
 3. Älä vedä liian tiukille huomenna, sortumisvaara kasvaa! Toivottavasti ei ollut mikään neljänneskilon levy... :D

  VastaaPoista