maanantai 13. joulukuuta 2010

TOTUUDEN HETKI NRO 6

Niin se vaan on taas viikko vierähtänyt ja aamulla oli aika käydä vaa’alla… Kävin siellä viikollakin ja silloin lukemat olivat koko ajan alle 90… mutta nyt se pirulainen näytti taas 90,3 kg! Masennus iski saman tien, miten voi olla mahdollista, vaikka söin tosi vähän viikolla? No ok, söin viikonloppuna kahtena päivänä palan täytekakkua, mutta ei sen pitäisi noin paljon vaikuttaa!? Vai pitäisikö? Teuvo kommentoi edellisiä kirjoituksiani kehottamalla pitämään mässypäivän ja että elimistö tottuu vähäkaloriseen päivään, mutta ei kai sen nyt kuitenkaan viikossa pitäisi tapahtua? Tarkoitukseni onkin ollut pitää se mässypäivä kerran viikossa, tällä viikolla se oli kahtena päivänä se pala täytekakkua. (Ja ihan vain ilmoitusluontoisena sellainen asia, joka hämmästytti itseänikin: Yleensä syön kakkua aina suuret palat, mutta nyt EN PYSTYNYT syömään kuin pienet palat ja nekin maistuivat liian imelälle! Eli olen oppinut olemaan ilman kaikkia imelyyksiä, hyvä minä!)

Koska vaaka petti minut, päätin turvautua mittanauhaan, saihan se minut viimeksikin hyvälle päälle… Ja kummallista kyllä, se näytti taas kaksi senttiä vähemmän vyötäröltä, kuin myös rintojen ympärystäkin (sen nyt ei olisi tarvinnut pienentyä J ). Tuon perusteellahan painon olisi pitänyt myös tippua, mutta se on pysynyt samana. Johtuuko tämä nyt sitten niistä kuuluisista lihaksista? J Mene ja tiedä.

1 kommentti:

  1. Jos senttejä tippuu niin eihän se voi olla mitään muuta kun kehon koostumuksen muutosta eli lihasta muodostuu lisää. Eikö se mittanauha ole kuitenkin tärkein, koska vaatekokosi pienentyy koko ajan? Tarkoitin sillä mässypäivällä sitä että vedät ihan todella reilusti kaloreita yli normipäivän, niin että ero normiin on tuplat tai triplat. Siis kunnon shokkihoitoa aineenvaihdunnalle. Käyppä lukeen himobodarien sivustoilta Pakkotoisto.com ne jos ketkä tietää kaiken kropan muokkauksesta ja painonpudotuksesta.
    Ei muutaku tsemppiä!!! Pidä jotku mieleiset tavoite housut tms. aina esillä ja kokeilet niitä aina kun alkaa epätoivo hiipiä. älä tuijota liikaa sitä vaakaa.

    VastaaPoista