tiistai 7. joulukuuta 2010

MITTANAUHATULOKSIA

Aamulla sitten heti herätessäni etsin mittanauhan käsiin ja mittailin ympäryksiä… Eka kerran mittasin noin kolme viikkoa sitten ja kun välillä mittailin, niin muutosta ei ollut tapahtunut mihinkään suuntaan… mutta nyt oli jotain merkillistä tapahtunut. Kohteina olivat rinnanympärys, vyötärö, lantio ja reisi. Muut olivat sentin pienempiä kuin ennen, mutta vyötärö oli kaventunut kuusi senttiä! Olisin kuvitellut, että paino lähtisi tasaisesti joka paikasta, mutta näköjään sitä on lähtenyt muualtakin kuin naamasta J.

Asioille lähtiessäni kaivelin sitten vihdoin ne farkut esiin ja puin päälleni. Tiukoiltahan ne aluksi tuntuivat, kuten aina pesun jälkeen, mutta kun laitoin vyön paikoilleen, se menikin eri kohdasta kiinni. Eli on uskottava mittanauhaa ja vyötä, minä olen laihtunut. Nyt olen ollut kaksi päivää melko tiukalla ruokavaliollakin, alle 1000 kaloria molempina päivinä, että eiköhän se vaakakin kohta ala pysyä siellä 90 kilon alapuolella! Ja vaikka olenkin tiukkana pysynyt, olen silti syönyt melko hyvin: aamulla mustikkasoppaa, lounaaksi pihvi, kasviksia ja vähän juustoperunoita, päivälliseksi kasvissosekeitto ja leipää. Nyt maha kyllä meinaa kurnia, mutta en aio luovuttaa, jos ei löydy muuta tekemistä niin menen sitten vaikka nukkumaan, jotta en sorru syömään! J

1 kommentti:

  1. Kuusi senttiä! VAU!!! Sehän on todellakin jo yksi tai kaksi vyönreikää kiristystä. Mahtavaa. Minusta tuo on melkoisen hieno saavutus kolmessa viikossa.
    Anne

    VastaaPoista