keskiviikko 29. joulukuuta 2010

OON LUUSERI

Olisi voinut kuvitella, että eilinen vuodatus olisi nostanut minut täältä itseinhon syövereistä yrittämään jatkamista ihan tosissaan… mutta ei L. Olen yksi iso luuseri, uskokaa pois. Aamulla pysyin tiukkana ja söin vain soppaa, ei ollut niin nälkä, että olisin jaksanut puuroa vääntää. Lounaaksi tein toisille muusia ja lihapullia, joita söin itsekin, eikä siinä vielä mitään pahaa, mutta… Illalla tein uuniranskanperunoita (ja nakkeja) lapsille, kun en muuta jaksanut ja söin niitä itsekin, vaikka jääkaapissa on iso kulho hyvää kasvissosekeittoa! En ymmärrä, mikä minua näin laiskottaa? Se jouluna suuhun tungettu sokeriko? Ei minulle näköjään voi sallia noin pitkää ”repsahdusaikaa”, olisi pitänyt pysyä siinä yhdessä mässypäivässä vain L. Ei sillä, että päivän kalorit olisi kovin hurjasti menneet tänään yli, mutta yli kuitenkin eikä ainakaan auta laihtumaan tällainen meno. Siitä pidän kyllä kynsin hampain kiinni, että takaisin se paino ei ainakaan tule.

Mietin jo, pitäisikö hakea huomenna taas kromikuuri kauppareissulla, makeanhimo ehti näköjään saada minut otteeseensa. Taidankin tosiaan piipahtaa luontaistuotekauppaan samalla, kun kerään uudeksi vuodeksi jotain syötävää… tarkoitus on tehdä tortilloja, ne eivät onneksi ole kovin pahoja. Ehkä tämä tästä vielä iloksi muuttuu…

Nimimerkki Kurjuuden kuningatar

1 kommentti:

  1. Nyt Kaija tsemppiä! En ymmärrä miksi joulusta on ylipäätänsä tehty ahmimisjuhla, eikö se riitä, että syödään vähän parempaa ruokaa, ei välttämättä enemmän. Eli jatkossa panosta laatuun, ei määrään! Kyllä se siitä!

    VastaaPoista