torstai 9. joulukuuta 2010

HYVIN MENEE

Tänään kävin aamulla vaakalla ohimennen ja se näytti taas kahdeksikolla alkavaa lukua J. Olenkin syönyt tosi kevyesti, kuten aikaisemminkin mainitsin. Päiväkalorit jäivät tänäänkin alle 1000 ja viimeisen kerran söin joskus viiden aikaan iltapäivällä. Ihme kyllä, ei ole yhtään nälkä edelleenkään, vaikka siitä on jo viisi tuntia. Ehkäpä vatsalaukkuni alkaa tottua pienempään määrään. Toivottavasti J.

Kävin tänään kaupassa ostelemassa leivontatarvikkeita pojan synttäreitä varten. Huomenna lapset lähtevät mummolaan yhdeksi yöksi ja mies omille teilleen. Minulle piti tulla ystävä seuraksi, mutta hän ei päässytkään ( L ), joten päätin sitten tehdä sitä, mitä äidit tekevät vapaapäivänään: siivota ja leipoa J. Edessä on siis suursiivous juhlia ja joulua varten, muun muassa uunin jynssäämistä, siivouksen jälkeen olisi tarkoitus käydä etsimässä lapsille joululahjoja ja sitten teen harjoituskakun viikonlopulle, jolloin jo osa synttärivieraita tulee käymään. Ostin sokerimassaa ja tarkoitus on yrittää saada kakun päälle siitä Nalle Puhin kuva… jos se onnistuu, niin laitan sitten kuvan tännekin J. En ole ikinä ennen moista yrittänyt, joten jännitys tiivistyy! Aion myös herkutella huomenna. Kunhan olen ahkerasti siivoillut (hyötyliikuntaa!) ja shoppaillut, aion hakea kebabin salaatilla ja nautiskella sen elokuvan ääressä. Siinä minun juhlahetkeni. Huomaatteko? Ei sanaakaan suklaasta tai muista herkuista! En aio syödä niitä, en edes ostaa. Viikonlopun makea herkkuni olkoon sitten palanen synttärikakkua.

Aikani kuluksi kirjaankin seuraavaksi tähänastiset saavutukseni elämäntaparemonttini tiimoilta:

  1. Olen lisännyt liikuntaa
  2. Olen lopettanut hillittömän jokailtaisen karkin/suklaan syönnin
  3. Olen alkanut syödä enemmän kasviksia, keittoja, puuroa ja wokkeja eli toisin sanoen jättänyt turhia hiilihydraatteja pois (vaaleat leivät, keksit, sipsit, sokerit)
  4. Olen lopettanut ilta/yösyömisen
  5. Olen huomannut, että pärjään ilman herkutteluakin. Kun alussa olin huolissani siitä, mitä söisin, kun tekee mieli napostella ja ostin valmiiksi rasvatonta jugurttia ja rahkaa yms. niin ne jäivät kaikki jääkaappiin syömättöminä, enkä ole napsinut muutakaan!
  6. Painoni on tippunut kolmanneksen tavoitteesta ja huikeat 6 senttiä vyötäröltä!
  7. Osa vanhoista vaatteistani sopii jo päälle J

Tästä on hyvä jatkaa!

1 kommentti: