tiistai 28. joulukuuta 2010

KÄYNNISTYSVAIKEUKSIA

Eilinen positiivisuus joutui tänään romukoppaan. Olin aamulla niin väsynyt, etten jaksanut ajatellakaan mitään terveellisiä aamupaloja vaan keitin lämpimän kupin kaakaota itselleni ja söin toiseksi viimeisen joulutortun. Poika on alkanut nukkua aamulla niin pitkään, että päikkäreistä on turha haaveillakaan, joten liikuntahetkikin oli menetetty… tosin, ei ollut inspiraatiotakaan, liian pitkä tauko jumpassa ja heti ei meinaa saada itseään potkittua liikkeelle L.

Lisäksi tajusin, että eilen hehkuttamani uusi takki ei ollutkaan talvitakki (ilmankos se oli niin ohuen tuntuinen…), kuitissakin luki, että kuoritakki (whatever se sitten tarkoittaakaan)…  mutta no, puuttuihan minulta uusi kevät/syksytakkikin, joten jätän sen odottamaan myöhempää käyttöä. H&M:ltä tuli uusi kuvasto postissa ja siellä oli muutama aika ihqu vaate, jotka olisi ollut ihan pakko saada.. tyydyin kuitenkin valitsemaan vain yhden mekon, jonka nyt sitten tilasin kokona L, saa nähdä, sopiiko se päälle vai onko niin pieni, etten uskalla jättää sitä odottamaan kesää J. Mutta shoppailusta sain kuitenkin hieman hyvää mieltä itselleni. Ja lapsille paljon kesävaatetta.

Päivän kamalin kohta oli se, kun olin pyytänyt ystävää kylään jakamaan kasvissosekeittokattilani kanssaan… hänhän ilmestyi konvehtirasian kanssa ja suurin piirtein pakotti minut ottamaan sen… ja arvatkaa, kuka sortui siihen hänen poismentyään? L. Voi kyynel! Yleensä konvehtirasioissa ei kuitenkaan ole kovin montaa hyvää vaihtoehtoa, mutta ei olisi tarvinnut olla kyllä ollenkaan. Toivottavasti päivän ruoka-annokset olivat sen verran kevyitä (kasvissosekeittoa siis), ettei suuhun tungetut suklaat nyt pilanneet päivää totaalisesti… nyt jos koskaan tarvitsen hieman ruoskaa ja apua! Miten ihmeessä aloittaminen (tässä tapauksessa siis jatkaminen) voikin olla näin vaikeaa???  Mielessäkin pyörii vain hampurilaiset ja ranskalaiset… L

Huominen on pakko aloittaa kaurapuurolla. Piste.

1 kommentti:

  1. Sama juttu mulla aina kuosiin pääsyn kanssa mutta kyllä se onnistuu! Oletan että tänään sulla on jo parempi päivä. Eikö nyt tarkene jo pihallekkin mennä kuluttamaan kaloreita, keksit lasten kanssa jonkun hauskan leikin jossa kalorit palaa. Tsemppiä nyt vaan! Kyllä sulta löytyy tahdonvoimaa, sehän on nähty!
    Teuvo

    VastaaPoista