maanantai 6. joulukuuta 2010

TOTUUDEN HETKI NRO 5

Aamulla oli taas punnituspäivä ja jotenkin kaikki on näköjään taas ihan pyllyllään L. Paino on noussut, vaaka näytti 91. Joko minulle on kehittynyt lihaksia gymstickkailun ansiosta (nehän painavat enemmän kuin läski) tai sitten on tapahtunut jotain muuta. Omasta mielestäni karkkipäiväkin sujui perjantaina tosi maltillisesti, ei painon sen takia olisi pitänyt nousta. Ja viikonlopun kaloritkaan eivät nousseet yli sallitun. Yritän nyt kuitenkin säilyttää positiivisen mielen ja jatkaa entistä tarkemmin.

Muuten viikonloppu meni melko mukavasti. Kävimme joulumarkkinoilla ja lapset pääsivät joulupukin syliin sekä tytär ratsastamaan, mistä hän näytti nauttivan täysin rinnoin. Ulkoilut jäivät vähemmälle, sillä poika sairastui taas. Vietimme itsenäisyyspäivän lisäksi myös miehen syntymäpäiviä perheen kesken. Tein hänelle voileipäkakun, mutta itse en syönyt kuin yhden palasen (normikokoisen) ja huomioin sen muutenkin päivän ruokailuissa. Syntymäpäivälahjaksi mies sai Nikke Knattertonin dvd:n, siitä tuli välittömästi myös tytön suosikki… Johtopäätös: Nikke on mestarietsivä J.

Huomenna kaivelen mittanauhan esille ja tarkistan tuon lihasasian… sillä jos paino on noussut lihasmassan takia, niin käsittääkseni eron huomaa sitten mittanauhalla… Jos muutosta ei ole siinäkään tapahtunut niin huomenna voi sitten tulla aika masentunutta tekstiä!

2 kommenttia:

  1. Ei saa masentua, mutta vähän voi kimpaantua!

    VastaaPoista
  2. Lisäpaino on varmastikin vain nestettä. Tai jos vaan suolisto ei ole toiminut ihan yhtä vilkkaasti kuin aiemmin, niin hetihän se vaa'alla näkyy. Älä masennu, vaan jatka entiseen malliin, niin viikon päästä pudotusta on taas varmasti. Tsemppiä!
    Anne.

    VastaaPoista