torstai 2. joulukuuta 2010

PUUROA SE OLLA PITÄÄ!

Nyt se on sitten todistettu, ainakin minun kohdallani. Kun tänään taas kiltisti söin aamupuuron, niin johan jaksoi paljon paremmin koko päivän, vaikka ei se puuro nälkää pidä poissa kovin kauaa. Eikä nyt illallakaan ole kauhea makeanhimo. Eli kyllä minun on nyt pakko vaan jaksaa keittää se aamupuuro joka aamu.

Ensin meinasin jättää taas gymstickkailut väliin, kun olo on edelleen hieman kipeä ja kipeänähän ei saa urheilla, mutta päätin kuitenkin ottaa taas niskasta kiinni itseäni ja tein liikkeet. Ja kieltämättä oli heti paljon parempi fiilis. Kun istuin sohvalla ja katsoin alaspäin, niin ei siinä mahan kohdalla ole enää ihan niin iso kumpu kuin ennen!

Yksi haaveeni, mitä tahdon pukea päälleni, kun olen taas hoikempi, on ihan perus valkoinen t-paita ja farkut. Elokuvissa naisilla on monesti sellainen perusasu ja he näyttävät niin hyviltä sillä tavalla, että itsekin tahdon näyttää siltä J. Kysyin tänään mieheltäni, eikö hän ole huomannut minussa mitään eroa ja hän myönsi, että kyllä kasvot näyttävät hoikemmilta. Eli ilmeisesti olen laihtunut sen vajaan viitisen kiloa naamasta… tavoitteena on saada seuraavat 10 kiloa pois vartalosta J

2 kommenttia:

  1. ;-D

    Mulla myös "ongelma" että eka paino lähtee kasvoista ja jaloista vaikka maha on se paikka mistä eniten kärsis lähtiä... Mutta sitkeästi kun jatkaa niin varmasti se mahakin pienenee (pakkohan se on kun kuulemma läski palaa tasaisesti...), ehkä sitä sitte katsoo sitä mahaa aina niin kriittisesti että ei huomaa itse niitä muutoksia.

    VastaaPoista
  2. Voi olla, että vatsan leveys on katsojan silmissä :) Mutta pakkohan sen tosiaan on jossain vaiheessa lähteä muualtakin :)

    VastaaPoista