lauantai 18. joulukuuta 2010

KAKSIVUOTISSYNTTÄRIT

Tänään pieni poikani täytti kokonaiset kaksi vuotta! Hänestä on tullut jo niin iso mies J. Tietysti oli täytekakkua tarjolla, tein sen aikaisemmin mainitsemani dinosauruskakun. Lisäksi oli kinkkupiirakkaa ja muita naposteltavia. Olin jättänyt mässypäivänikin tälle päivälle, jotta saan rauhassa nauttia. Sitten kävi tietysti niin ikävästi, että osa vieraista ei päässytkään, jopa 8 perui tulonsa, joten olin ihan kauhuissani… mitä teen, kun on tehty kaksi täytekakkua, ei niitä roskiinkaan voi heittää L. Fiksuna tyttönä sitten lykkäsin vieraille paketit mukaan, joten loppujen lopuksi kakkua ei jäänyt ihan kamalasti. Kinkkupiirakan saattoi pistää pakkaseen ja ne muut naposteltavat…



No, uskokaa tai älkää, tarjolla oli perunalastuja ja suklaakonvehteja (sinistä ja omaria). Koko päivän aikana söin peräti yhden sinisen konvehdin ja muutaman sipsin. Ennen vanhaan olisin kauhonut niitä kaksin käsin suuhuni, ennen kuin pääsevät loppumaan! Toki aion vielä illan mittaan EHKÄ muutaman maistaa vielä, mutta olen oikeasti edelleen yllättynyt siitä, miten olen päässyt voitolle tuosta herkuttelusta! Täytekakku maistui liian makealta ja sipsit liian suolaisilta J. Seuraava mässypäivä onkin sitten jouluaatto, sitten herkutellaan kinkulla, njam.

Nyt on sitten menty vedossani yli puolen välin… Huomenna tulee seitsemäs viikko täyteen ja jäljellä on kuusi. Kävin tänään huvikseni vaa’alla ja se näytti 88,7 kiloa. En siis ole aivan aikataulussa, mutta uskon silti edelleen positiivisen ajattelun voimaan ja siihen, että tämä tyttö lähtee sinne Pariisiin J. Totuuden hetki koittaa sitten jälleen maanantaina, uudet lukemat kuulette silloin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti