tiistai 4. tammikuuta 2011

TERAPIAJORINOITA OSA TIES KUINKA MONES

Olen pikkuhiljaa saanut itseni ruotuun. Pillereitä popsin ahkerasti ja eilen sekä tänään kävin lenkillä. Tosin vain puolen tunnin sellaisella, mutta lenkillä kuitenkin. Joskus aikoja sitten, kun yritin aloittaa lenkkeilyä, luin intervalliharjoittelusta ja sitä yritän nytkin toteuttaa. Kyseinen harjoitusohjelma aloittaa sillä tavalla, että kävellään viisi minuuttia ja juostaan yksi minuutti, vuorotellen. Pikkuhiljaa, kun keho alkaa tottua muutetaan intervallia, eli juostaan kaksi minuuttia ja kävellään kolme jne., kunnes pystyy tarvittaessa juoksemaan koko matkan. Nyt jaksoin hölkytellä vajaan minuutin, mutta kyllä tästä vielä noustaan J.

Ostin viimeksi kaupassa käydessäni Fitness-muroja ja niissä oli mukana joku cd-levy, joka sisältää jumpan. Kuvan perusteella muistutti hieman zumbaa, nimeltään oli kuitenkin Les Mills Bodyvive. en ole vielä ehtinyt katsoa, millaista se on ja käykö edes dvd-soittimeen… tietokoneella en ala jumppaamaan. Ostin myös Pirkka pähkinä-ruis-jogurttia, kun oli tarjouksessa. Olin hieman epäileväinen, sillä se ei kuulostanut kovin makoisalta, mutta näytti suht terveelliseltä ja yllätyin positiivisesti, kun maistoin sitä! Se oli hyvää! Ei liian imelää, kuten kaikki maustetut jogurtit tuntuvat olevan ja sopi hyvin murojen sekaan. Nyt on uusi aamiaisvaihtoehto keksitty.

Olo on ollut kipeähkö (taas kerran), päätä särkee ja kurkkuun koskee, mutta ei onneksi ole vielä kovin kurja olo, jospa ei nyt enää sairastuttaisi. Tänään päätin, että tämän viikon aikana tutkin lentolippujen hintoja ja aikatauluja ja alan pikkuhiljaa varaamaan lippuja Pariisiin… Jännittää J.

1 kommentti: