torstai 27. tammikuuta 2011

KEVYT PÄIVÄ

Tänään olen syönyt vihdoinkin superkevyesti… aamupuuro, lounaaksi pussikeitto, välipalaksi raejuustoa ja päivälliseksi puuropussin ja 2 kalkkunaruisvoileipää. Tarkoitus enää illalla ottaa appelsiinia. Aloitin myös kromin syömisen uudestaan, sillä olen huomannut makeanhimoa ilmassa. Teille kaikille lukijoille, jotka olette jo menettäneet uskonne siihen, että onnistun tavoitteessani, lupaan nyt, että maanantaina kirjoitan taas ”Totuuden hetken” ja ilmoitan luvut… sekä painon että mittanauhalla mitatut.

Junamatka todisti, että liskoaivoni ovat alkaneet jälleen vallata ajatuksiani. Heti vastoinkäymisten alettua aloin taas herkutella. Kurkkukipu ja väsyneenä bussilla kulkeminen ovat tosi huono syy mässäilylle, minun on keksittävä jokin keino, jolla saan lohtusyömisen loppumaan… Vaikka pidänkin itseäni positiivisena ihmisenä, ei tuo käytös taida vastata sitä kuvaa. Onko kellään ideoita? J

2 kommenttia:

  1. Nyt vaan jaksat pysyä vähähiilarisella, ja pitkät lenkit kehiin. Jos vaan kykenet niin joka päivä väh. puoli tuntia reipasta kävelyä. Mp3:set matkaan ja vesipullo niin rasva palaa :)

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä Paulan kanssa! Liikunta pitää ruokahalunkin kurissa. Eikä suorituksesta saatua hyötyä viitsi pilata herkuttelemalla. Muutenkin tulee ryhtiä päivään! T S E M P P I Ä ! ! !

    VastaaPoista