tiistai 11. tammikuuta 2011

GO KAIJA GO!

Maanantaina autolla ajaessa kuulin radiosta mielenkiintoisen jutun. Jutta Gustafsson (fitness maailman guru) järjestää valtakunnallisen GO FAT GO läskienkarkotuskampanjan, joka siis alkoi maanantaina. Ohjelmassa kerrottiin osoite http://www.fitfarm.fi/ jossa voi osallistua kyseiseen kampanjaan. Kampanja on ilmainen, kestää neljä viikkoa, ja ilmoittautuneet saavat rekisteröidyttyään käyttöönsä neljän viikon ruoka- ja treeniohjeet, joilla luvataan huomattava painonpudotus (tai niille, joilla ei ole tarvetta pudottaa painoa huippukiinteytyminen). Keskimääräinen painonpudotus tuon neljän viikon aikana on kuulemma ollut 8 kiloa ja enimmillään jopa 30 kiloa! (En ole varma uskonko tuota kohtaa…) Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa ja siihen ehtii vielä ilmoittautumaan mukaan. Rekisteröityminen päättyy sunnuntaina 16.1.

En ole koskaan oikein tuntenut hirmuisia sympatioita Juttaa kohtaan, johtuen hänen kommenteistaan ihmisten paino-ongelmien kanssa. Tässäkin radio-ohjelmassa hän sanoi voivansa pahoin, kun kaupassa katselee ihmisten ostoskärryihin… no ehkä se on niin, että se koira älähtää jne… mutta päätin antaa Jutalle mahdollisuuden. Niinpä rekisteröidyin eilen illalla mukaan ohjelmaan ja pääsin lukemaan ohjeita. Ruokalista vaikutti melko hyvältä ja melko helpolta (minulle) noudattaa, tosin myös aika suurelta määrältä ruokaa... Ohjelmaan kuuluu saliharjoittelu, mutta sen kohdan aion jättää pois ja tyytyä nykyiseen harjoitteluuni. Ihan heti en ruokavaliota myöskään voi aloittaa, sillä ehdin jo ostaa jääkaappiin muuta, enkä todellakaan aio heittää niitä pois tuon kuurin takia. Päätin, että aloitan oman kuurini ensi maanantaina, siihen asti sisäistän asioita netistä J.

Alla on lyhyt versio ruokaohjeesta, jotta kiinnostuneet saavat asiasta jonkinlaisen käsityksen. Asiasta kiinnostuneiden kannattaa kuitenkin rekisteröityä ohjelmaan itse ja tutkia muita juttuja tarkemmin J. Suosittelen, koska tämähän ei maksa mitään!  Alla olevan naisille tarkoitetun ruokaohjeen painot ovat raakapainoja. Kaikki ohjeessa mainitut ruuat on syötävä!

Aamupala: kaurapuuro, sokeriton mehukeitto ja raejuustoa 100 g
Lounas: kana/kala/naudanliha 100 g, vihanneksia (vain ja ainoastaan!! Ei hedelmiä tai juureksia!) 200 g, kanamunan valkuainen TAI raejuusto 25 g, oliiviöljy 1 tl
Välipala: 250 g maitorahkaa ja 100 g pakastemarjoja (makeutusainetta)
Päivällinen: riisi/makaroni 40 g TAI peruna 170 g, kana/kala/naudanliha 100 g, vihanneksia 200 g, oliiviöljy 1 tl
Iltapala: maitorahka 250 g TAI raejuusto 150 g, sokeriton mehukeitto 100 g, vehnälese 10 g

Vettä pitäisi juoda 3 litraa päivässä, heti aamulla tyhjään vatsaan 0,3 litraa. Syödä pitää 2-4 tunnin välein ja lisäksi monivitamiini-valmiste, sekä magnesium ja omega 3:sta.  Mausteita ja suolaa käytetään runsaasti, varsinkin tulisia mausteita!

Joku oli laskenut kyseisen ohjeen sisältävän vain 1200 kaloria! Silmämääräisesti voisin hyvinkin kuvitella, että tuon kaiken syöminen pitää kyllä nälän poissa, joten odotan innokkaana tulevaa maanantaita J.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti