perjantai 21. tammikuuta 2011

SAIRASTAMISTA

Ja aina kun ehdin päästä hyvään vireeseen, iskee joku pöpö. Nyt on pää ja kurkku kipeä, eikä maistu mikään, mutta silti tekee koko ajan mieli vain jotain hyvää… L. Lämmintä kaakaota oli juotava kurkun takia, kuumaa mehua flunssaisen olon takia. Salaattia oli turha edes yrittää syödä, tosin porkkanaraastetta sain menemään ruuan kanssa alas. Jumpatakaan ei voinut. (vali vali ja seli seli) Masentaa tällainen, kun aina tulee jotain, joka sotkee hyvät suunnitelmat, vaikka en nyt aiokaan sortua mässäämään. Huomasin kuitenkin, että jokin ruokailussa tänään mätti, kun koko illan haaveilin vain pitsasta… onneksi ei ollut rahaa kotona eikä autoa käytössä, joten en voinut tilata.

Ärsyttää myös suunnattomasti, että paino on jämähtänyt, eikä mitään tapahdu. Tosin ei kai mitään voikaan tapahtua, kun vain makaa voimattomana olohuoneen lattialla ja tuijottaa lasten kanssa piirrettyjä? Eilen illalla selailin taas nettiä kaiken maailman ihmedieettien toivossa, mutta ei löytynyt sellaista, johon olisin haksahtanut. Eikä huolta, kyllä minä olen jo oppinut, ettei niihin haksahtaminen kannata J. Mutta mutta… aikaa on siis enää viisi viikkoa ja kiloja edelleen ne kahdeksan… alkaa tulla paineita, sillä kyllä minä oikeasti haluaisin näyttää niissä kuvissa oikein CHIC:iltä J.

1 kommentti:

  1. Ei saa luovuttaa!!! Herkutellaan sitten täällä. Mutta herkuttelu ei ole yhtäkuin mässäily!! Saat jokaisesta menetetystä kilosta (lähtien nykypainosta) syödä yhden macaronssin ;-)

    VastaaPoista