perjantai 28. tammikuuta 2011

PERJANTAI

Eilinen kevyempi päivä sai aikaan todella hyvän fiiliksen! Varsinkin kun huomasin, ettei tarvinnut olla nälässä, vaikka söikin kevyemmin ja aamulla vaaka näytti heti puoli kiloa vähemmän J. No, tiedänhän minä, että se meidän vaaka muutenkin näyttää aina mitä sattuu, mutta antakaa minun pitää tuo mielikuva, että jo yksi päivä vaikuttaa, sen voimalla jaksan lisää päiviä J. Tämä päivä oli yhtä kevyt: aamupuuro, lounaspussikeitto, illalla wokkia ja hedelmää. Eikä oikeasti ole nälkä! Tai no, ok, sain just lapset nukkumaan ja mahassa vähän kurnii, mutta tiedän, että se menee kohta ohi, kun vain pysyn kovana.

Taas kerran täytyy muistuttaa itseään, miten tärkeä tuo aamupuuro näyttää olevan minun ruokavaliossani. Ja se, että syön illan makeannälkään hedelmiä (en syönyt kuin puoli omenaa ja appelsiinin, no hätä J ). Ainoa haittapuoli elämässä on tällä hetkellä se, että joudun ottamaan lääkärin määräämää lääkettä aamuin illoin, ja tunti lääkkeen jälkeen ottamisen jälkeen pitäisi vielä syödä. Eli nytkin pitäisi syödä… pitäisi kai kysyä siltä lääkäriltä, voiko sen lääkkeen ottaa jo iltapäivällä vai pitääkö oikeasti sen lääkkeen takia syödä. Ärsyttävä ongelma J.

Viikonloppu edessä, tänä viikonloppuna en aio mässytellä enkä muutenkaan lipsua. Nyt alkaa viimeiset neljä viikkoa ennen matkaa ja nyt pysyn kovana!

1 kommentti: