perjantai 25. helmikuuta 2011

VEDONLYÖNNIN TULOKSET

Niin siis päättyi urakkani ensimmäinen osa. Aivan en tavoitteeseen päässyt, mutta mielestäni kaikki meni kuitenkin loistavasti ja Pariisiin matkataan huomenna J. Allaolevasta taulukosta näette kaikki omin silmin neljän kuukauden urakkani saavutukset. Mistään kitukuurista ei missään vaiheessa ollut kyse, en kärvistellyt nälässä ja sallin itselleni herkkujakin (ehkä välillä vähän liikaakin), mutta kyse olikin uudesta elämäntavasta, jonka on tarkoitus pysyä samanlaisena jatkossakin. Enää en aio menetettyjä kiloja takaisin hankkia!
                                                          11.11.2010                                     25.2.2011
rinnanympärys                            108 cm                                            101 cm              
vyötärö                                          110 cm                                            98 cm
lantio                                               118 cm                                            112 cm
oikea reisi                                      67 cm                                              62 cm
paino                                               95 kg (1.11.2010)                        85,7 kg
En siis saavuttanut tavoitettani eli 15 kilon pudotusta vielä, enkä saanut vielä miestä sänkyyn takaisin, mutta näiden tavoittelu jatkuu ensi viikolla. Mitä sitten saavutin? Saavutin paremman olon, sillä on pakko myöntää, että jaksan hieman paremmin kuin ennen. Minua ei väsytä aivan yhtä paljon.. (vaikka väsyttää kuitenkin jonkun verran J.. niitä kahdeksan tunnin yöuniakaan en sitten saanut otettua joka yö, vaikka pitikin… ). Saavutin luultavasti hieman iloisemman ja  terveemmän Kaijan. Kerroinhan aiemmin, että lääkäri määräsi minulle pakollisia lääkkeitä popsittavaksi vatsavaivojen takia, mutta koska ne olivat pirun kalliita enkä kerran ehtinyt apteekkiin, jätin niiden syömisen noin kuukausi sitten, eikä minulla ole ollut vatsavaivoja ollenkaan! Sitä ennen oli (lääkkeistä huolimatta) vähintään kerran viikossa. Joten puuron syönti (ja leseiden lisääminen puuroon) aivan selvästi toimivat! Ja saavutin myös vanhat vaatteeni jälleen käyttöön vintiltä homehtumasta J.
Mitä opin? Sen, että minun on syötävä aamupuuro JOKA IKINEN aamu! Sen, että itselleen ei pidä olla liian ankara ja vaatia kitukuuria tai vain yhtä karkkipäivää, vaan herkutella voi vaikka joka päivä pikkuisen, jos ottaa sen huomioon muussa ruokailussa. Sen, että minä pystyn, kun minä vain haluan! J
Kiitos kaikille, jotka olette jaksaneet lukea blogiani ja tsempata minua. Olen varma, että ilman tätä blogia en olisi onnistunut näinkään hyvin J. Ensi viikolla sitten kuvagalleria J.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti