perjantai 18. helmikuuta 2011

VASTOINKÄYMISIÄ

Kun elämä sitten ruokailun suhteen tuntuu sujuvan hyvin, niin sitten tulee muita vastoinkäymisiä… Ensin hajosi tietokone. Mokoma ei vain suostunut käynnistymään. Onneksi siinä oli kuitenkin takuu voimassa (oli vasta puoli vuotta vanha), joten ei muuta kuin Giganttiin huoltoon. Saatiin onneksi siksi aikaa ”lainaan” toinen kone, jotta saan toteuttaa itseäni ja hoitaa tärkeitä asioita netissä J.
Sitten sairastui poika. Ei vielä pahemmin, mutta pahankuuloisesti yskii ja nenä vuotaa.  Yleensä, kun meillä lapset alkavat sairastaa, se kestää ainakin viikon. Ensin kipeänä on toinen, sitten toinen ja sitten äiti ja isä. Nyt pitää yrittää käyttää kaikki mahdolliset tropit, jottei tarvitse istua Seinen rannalla nokka punaisena jatkuvasta niistämisestä.
Ettei elämä olisi liian helppoa, kuulin vielä surullisen uutisen perhepiiristä L. Kuolema on sellainen vieras, jonka käyntiin ei ikinä totu, varsinkin jos se tulee yllättäen L.
Uloskaan ei ole päässyt päiväkausiin. Hyvä, jos on uskaltanut postilaatikolle juosta ja äkkiä takaisin sisälle. Ihan turhaan hehkutin sopivani uusiin toppahousuihini, kun en sitten ole päässyt testaamaan niitä oikeasti L. Jäävät tällä menolla liian isoiksi minulle!!
Huomenna on tarjolla ihan oikeaa thairuokaa! Ulkomaalainen ystävämme on sitä luvannut valmistaa ja ihan oikeista raaka-aineistakin. Tuskin maltan odottaa, se EI voi olla lihottavaa J. Ja nyt iltapalalle, tarjolla naudanlihawokkia.

1 kommentti:

  1. Et saa sairastua! Et kertakaikkiaan saa! Kaikki tropit kehiin! Ja tsemppiä ja voimia vastoinkäymisiin. Nauti thai-herkuista, ei pitäisi todellakaan olla lihottavia! Halaus!

    VastaaPoista