tiistai 22. helmikuuta 2011

VAATTEIDEN VALKKAAMISTA

Aamupäivä meni nopsaan, kun suuntasin HopLopiin kolmen lapsen kanssa. Sain onneksi mukaani thaimaalaisen ystäväni, jota poika sitten veikin kuin markan hevosta ympäri puuhamaata J. Taisivat tykätä kummatkin J. Koko reissussa tuhraantui lähes kolme tuntia, joten lasten liikuntamäärä täyttyi mukavasti tältä päivältä!
Iltapäivällä aloin sitten sovitttelemaan paitoja ja housuja matkaa varten… siinä olikin hommaa. Selvisi, että vaikka ne vintiltä kaivetut farkut menivätkin jo kiinni, niin ne kuitenkin pusersivat jäljellä olevat rasvavarastot ilkeän näköiseksi muhkuraksi vyötärölle… joten yksikään pusero ei näyttänyt omasta mielestäni kovin kauniilta päälläni. Päädyin ratkaisuun, että puen vielä reissuun ne isommat farkut, joiden vyötä olen jo saanut kiristellä, ne eivät puserra ja profiili näytti seisoessa oikeinkin hoikalta J.  Samalla testasin eräitä harmaita mukavia housuja, jotka olen ostanut todella kauan sitten, ehkä jopa 90-luvun puolivälissä (?) ja niistä meni nappi kiinni, mutta vetoketju ei. Joten yksi matkan jälkeinen tavoitteeni tulee olemaan mahtuminen niihin housuihin J.
Mutta mutta, vaatteet matkaa varten on sitten valkattu ja pakattu. Nyt alkaa matkakuume ihan pikkuisen jo nostaa päätään J.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti