tag:blogger.com,1999:blog-146058914781279383.post8860865968269613085..comments2011-02-28T21:21:41.780+02:00Comments on 15 kiloa Pariisiin: VIIKONLOPPUKarhumuorihttp://www.blogger.com/profile/11355170516228637195noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-146058914781279383.post-38682015868716786842011-02-09T13:18:23.511+02:002011-02-09T13:18:23.511+02:00Hyvä Kaija!!! Toden totta,tärkeintä on uskoa itsee...Hyvä Kaija!!! Toden totta,tärkeintä on uskoa itseensä eikä saa luovuttaa. Sinullakin on ollut monta kertaa huonoja päiviä, mutta et ole luovuttanut ja vihdoin se alkaa tuottaa tulosta. Olet etsinyt ja löytänyt sinulle sopivia toimintamalleja. Onnesi olkoon ja tsemppiä tulevaan!<br />TeuvoAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-146058914781279383.post-52743472945164881472011-02-07T10:49:14.492+02:002011-02-07T10:49:14.492+02:00Onko sokeri kiellettyjen listalla? Itsekään en rah...Onko sokeri kiellettyjen listalla? Itsekään en rahkaa ilman makeutusta söisi, on se sen verran hapanta. Meillä on jälkiruokaherkkuna kautta aikojen ollut marja- tai hedelmärahka ohjeella: purkki rahkaa, desi maitoa, desi sokeria sekoitetaan tasaiseksi, joukkoon sitten marjoja, hedelmiä, mitä nyt tarjolla sattuu olemaan. Tai tarjotaan rahka sehelmäsalaatin lisukkeena. Kesäherkku on jäisenä soseutetut mansikat ja rahka, tulee kuin sorbettia. Uppoaa miehellekin kuin oikea jäätelö.;)<br />Kokeile makeutusjauheen kera, jos tavallinen sokeri nostaa kalorit liian korkealle.<br />Ja kaupastahan löytyy montaa sorttia rasvattomia välipalarahkoja, makeita ovat, mutta en osaa sanoa niiden kalori tai proteiini pitoisuudesta.<br />AnneAnonymousnoreply@blogger.com